Коледни изненади 2012

Spread the love

Коледни  изненади 2012

Сигурно вече се питате как ще празнуваме тази година. Ето какво предлагаме.

Очаквайте и участвайте в мероприятията, организирани с помощта на Ученическия съвет, Клуб Училищни медии и МО по всички чужди езици :

Конкурсите за коледни картички и коледна украса вече са открити. Предавайте своите собственоръчно изработени картички на преподавателя по изобразително  изкуство (ако сте от 8 и 9 клас) или на учителите по английски език в стая 103 (ако сте от 10 до 12 клас). Не забравяйте да напишете името и класа си. А за класа с най-оригинална коледна украса на стаята ще има специална награда!!

Фотографски конкурс за испанските паралелки: за повече информация търсете своите испански учители.

Не забравяйте и конкурса  „Класът с най-коледен дух” (класът закупил и изпратил най-много коледни картички!) Пощенската кутия ще бъде на партера, а за картички се обръщайте към учителите по английски език и представителите в Ученическия съвет.

14 декември

Коледна хандбална среща между отборите на ГРЕ и ПМГ в спортна зала Младост от 12 часа. За билети се обръщайте към представителите на УС.

17 декември

Можете да посетите коледния концерт на хорова школа „Милка Стоева” от 18:30 часа в МОЛ ГАЛЕРИЯ, където ще чуете прекрасните изпълнения на много свои съученички.

18 декември

 Коледно състезание на всички изучавани езици: Christmas around the world. Побързайте да се запишете за   участие при учителите по английски – местата са ограничени!

19 декември

Коледен базар-конкурс за коледни вкусотии и картички  –  във фоайето на първия етаж. Могат да участват всички учители и ученици!

21 декември

Празничен концерт на талантите от ГРЕ в залата на Операта. Очаквайте съобщение за часа.

21 декември

 Дядо Коледа, Снежанка и джуджета ще раздават поща, награди и изненади.

Весели празници!

От организаторите