Нов творчески успех по английски език

Spread the love

На 19 февруари 2024 бяха раздадени сертификатите на всички участници в състезанието по творческо писане на английски език, в което се включихме за поредна година и отново успешно. 

Щастливи сме с наградата на Мария Тодорова от 12е клас, която не само достигна до Националния кръг, но и се класира на второ място в своята категория с разказа си “How to disappear completely and never be found”, който можете да прочетете ТУК или в къта за четене на първия етаж, заедно с творбите на всички останали победители. Постижението е наистина впечатляващо, като имаме предвид, че тази година състезателите са били над 3900, а до националния кръг са допуснати 126 творби, като победителите във всяка възрастова група са само трима. Членовете на журито споделят, че за тях е било истинско удоволствие да се запознаят с работите на всички ученици и да проследят вълнуващите истории, разказани в тях. Ние също се гордеем с нашите участници и се надяваме, че сериозната конкуренция няма да ги демотивира.

Хапротив, надяваме се успехът на Мария да ви вдъхнови за следващото състезание, както и за участие в творческите предизвикателства, които отправяме към всички с надеждата да ви помогнем да се справяте все по-успешно с всякакви изпитания и конкурси.

Нина Патерсън, от името на ръководството и учителите по английски език