ВДЪХНОВЯВАЩА СРЕЩА

Spread the love

На 8 и 9 ноември 2023г. учениците от ПГРЕ „Г. С. Раковски“ имаха щастливата възможност да се срещнат с актрисата Гергана Стоянова – един от най-разпознаваемите гласове в България, във връзка с нейния вдъхновяващ проект „Аз уча, аз мога, аз вярвам, аз знам“. Два последователни дни ученици от четири випуска с трепет и любопитство пристъпиха прага на залата, за да се запознаят с една популярна личност. Те обаче намериха там приятел, който увлекателно и спонтанно, с търпение и разбиране, в рамките на два часа им помогна да повярват в себе си, зареди ги с вяра, че когато човек знае какво иска, няма невъзможни неща.

Харизматичната актриса нарича тези свои срещи „Мисия Родина“. В действителност обаче родолюбивите послания се оказаха малка част от незабравимото преживяване. Учениците се убедиха колко е важно да бъдат любознателни, упорити, последователни и отговорни в своите действия.

Пожелаваме на Гергана Стоянова неугасима страст и енергия, за да твори чудеса. Да продължава да вдъхновява и да променя хората и света към добро.