НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ

Spread the love

Във връзка със Световната седмица на предприемачеството (14 – 21.11.22г.)  ръководството на ПГРЕ „Г. С. Раковски“ отправя ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО към учениците с предприемчив дух!

За целта е необходимо:

  1. Да сформирате ЕКИП от 5 ученици с изявен предприемачески дух, богато въображение и смели идеи. Учениците в един екип могат да бъдат от различни паралелки от съответния випуск.
  2. Екипът да си избере ЛИДЕР и да се регистрира чрез попълване на формуляра, линк към който ще бъде предоставен както в настоящия документ, така и в групите на класовете. Регистрацията трябва да се осъществи най-късно до 17:00ч. на 14.11.2022г. (понеделник) или до регистрирането на 5 екипа. След регистрацията на 5 екипа или след посочения краен час формулярът ще бъде затворен.
  3. След регистрацията всеки отбор ще получи от ръководството по 10 лв като начален капитал, който в рамките на седмицата на предприемачеството (14-21 ноември) трябва да бъде максимално увеличен чрез реализирането на оригинална и практически приложима предприемаческа идея.
  4. В понеделник – 21.11.2022г. – отборите трябва да върнат първоначалния капитал от 10 лв и да представят резултатите от своята работа пред жури, което ще оцени ефективността, оригиналността и социалния ефект на всяка предприемаческа идея.
  5. Реализираната печалба остава за отбора, а за най-добрите ще има и допълнителни награди и поощрения.

 

Линк за регистрация на екипите:

https://forms.gle/i5EETCcJfGxKSULM8

 

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ИДЕИ!