ГИМНАЗИЯ „РАКОВСКИ“ ИЗПРАТИ СВОИТЕ ЗРЕЛОСТНИЦИ

Spread the love

На 13 май 2022г. дванайсетокласниците от ПГРЕ „Г. С. Раковски“ – Бургас се сбогуваха с училището, на което посветиха пет години от своя живот. Абитуриентите се събраха за своя последен час на класа, за да чуят благопожеланията на своите класни ръководители. След това с възторжени възгласи излязоха на двора, където бяха посрещнати от своите съученици от останалите випуски. След тържественото предаване на знамето на гимназията Директорът г-жа Радостина Георгиева направи своето обръщение към завършващите, в което изрази своята вяра, че всеки ще успее да намери своята пълноценна реализация в живота до голяма степен и благодарение на наученото в любимата гимназия.

Дванайсетокласниците поканиха всички на своя благотворителен концерт в Летния театър, където празничното настроение достигна своята кулминация. Събраните над 2000лв бяха дарени за лечението на едно четиригодишно болно момче с надеждата то да има едно щастливо бъдеще.

Със своя концерт и със своя благороден жест абитуриентите на ПГРЕ „Г. С. Раковски“ доказаха, че вече могат да се справят с предизвикателствата на живота, че имат добри организационни умения и големи сърца.

На добър час и успешен житейски старт, скъпи зрелостници!