Училищен фотоконкурс

Spread the love

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ И УЧИТЕЛИ,

Щастливи сме да обявим резултатите от фотоконкурса на тема „Късчета любов в Бургас“, организиран в ПГРЕ „Г. С. Раковски“ – Бургас в периода ноември – декември 2021 г.

В конкурса взеха участие 14 ученици от ПГРЕ „Г. С. Раковски“, които изпратиха общо 40 снимки.

След като разгледа и оцени всички снимки, изпратени от учениците, журито в състав Тани Костадинов, Николай Николов, Ася Петрова, Таня Стоянова и Грета Христова обяви призовата тройка, както следва:

  1. Румяна Малчева, ХIЖ клас, със снимката „Безброй възможности, Мостът Бургас”

2. Карина Иванова, XIIЖклас, със снимката „Уют”.

3. Наталия Иванова, XIIЕ клас, със снимката „Моето любимо място си ти”.

Благодарим на всички ученици, които се включиха в конкурса и затрудниха много избора на журито. Всички снимки може да видите във видеото, което изготви господин Тани Костадинов. За музикален фон е използвана песента „Вълшебен ден“, изпълнявана от детски хор „Орфей“. Музиката е на Георги Милтиядов, а автор на текста е нашата прекрасна преподавателка по български език и литература Теодора Вълева.

Нека това е нашият поздрав към учениците, родителите и училищния колектив на ПГРЕ „Г. С. Раковски“, с който искаме да ви пожелаем топла и уютна Коледа и да имате повече вълшебни дни

 през следващата 2022 година!

Награждаването на победителите и участниците в конкурса ще се извърши на 22.12.2021 г. от 10.30 часа в Залата за тържества на ПГРЕ „Г. С. Раковски“!

Каним всички участници и журито да присъстват! Изненадите са гарантирани!