ПАТРОНЕН ПРАЗНИК

Spread the love

Уважаеми родители, колеги и ученици,

На 12 май 2021 година, сряда, ПГРЕ „Г. С. Раковски“ – Бургас ще отбележи своя патронен празник. Това е и денят, в който тържествено ще изпратим випуск 2021. Денят ще бъде неучебен, но присъствен за всички ученици и учители. Учениците от девети и единадесети клас, които учат присъствено, да бъдат в посочените от класните ръководители класни стаи в 11:15 часа за провеждане на час на класа, посветен на личността и делото на Г. С. Раковски.

Учениците от 12. клас да се съберат за своя последен час на класа в 12:00 часа.

Ритуалът по предаването на знамето на училището и изпращането на зрелостниците ще започне в двора на гимназията в 12:30 часа.

Останалите випуски (8. и 10. клас), които учат дистанционно, да проведат своя празничен час на класа в електронна среда или в Морската градина пред паметника на Раковски.

В 17:00 часа е началото на благотворителния концерт, организиран от випуск 2021, в Летния театър. Цената на билетите е 5лв изцяло с благотворителна цел – подпомагане на два центъра за настаняване от семеен тип в град Бургас.

Призоваваме учениците от ПГРЕ „Г. С. Раковски“ да уважат с присъствието си празника и да подкрепят благородната инициатива на зрелостниците.

Дейностите за отбелязване на патронния празник можете да видите тук