Награждаване на финалистите от конкурса „Любовта, без която не можем“ в ПГРЕ „Г. С. Раковски“

Spread the love

На 28.02.2020 год. в  Профилирана гимназия за романски езици „Г.С.Раковски“ подобаващо отбелязахме края на месеца на любовта с награждаването на финалистите от конкурса за написване на стихотворение или проза на вечната и непреходна тема, а именно „Любовта, без която не можем“.

В препълнената от желаещи да слушат красиви рими и изящни текстове, зала, всички успяха да гласуват за фаворитите си в момента, благодарение на онлайн-платформа, специално създадена за случая, а отличените автори бяха истински развълнувани и искрени пред многобройната си публика.

Първа награда в категория „стихотворение“ заслужено отиде в ръцете на Мария Дункова от 12 клас, а за най-добро произведение в проза, приза грабна талантливата Мария Драгиева от 9 клас.

Събитието, организирано от двете преподавателки по български език и литература – г-жа Дафина Атанасова и г-жа Теодора Вълева, уважи цялото ръководство и много колеги на гимназията, а г-жа Радостина Георгиева – директор на ПГРЕ „Г.С. Раковски“ поднесе грамоти, материални и парични награди на победителите в конкурса, като им пожела все така да следват мечтите и поривите си в името на най-красивото човешко чувство, а именно – любовта!