Ден на благодарността в ГРЕ

Spread the love

Ученическият съвет към ГРЕ „ Г. С. Раковски” организира следните мероприятия по случай Деня на благодарността (27.11. 2014 г.):

  1. Конкурс за най-благодарен клас с размяна на благодарствени картички и пожелания. Всички могат да се включат, като закупят благодарствени картички и ги изпратят до своите съученици и учители. Цената на една картичка е 0.20 лв., а парите се събират от представителите на ученическия съвет от всеки клас до 21.11. 2014 г. Кутията в която можете да ги пуснете, след като ги адресирате и надпишете ще бъде поставена до портиера на входа на училището от 25 до 27 ноември. Картичките ще бъдат раздадени на 28 ноември. Класът с най- много закупени картички ще получи награда.
  2. Кулинарен базар с типични за празника ястия и игри, който ще се проведе в четвъртък, 27 ноември 2014 г. във фоайето на първия етаж. Надяваме се всички ученици и учители да участват както с приготвени от тях лакомства, така и с разпродажбата им. Ще има и награди за най-бързо продаден сладкиш!

В същия ден ще бъдат раздадени и наградите от конкурса за Хелоуин! Победители са 8д клас.

Призоваваме всички свои съученици да се включат активно, за да стане училищният живот по-разнообразен и приятен за всички!

От Ученическия съвет