Отново успех по английски език!

Spread the love

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,
С това писмо искам да Ви информирам, че  няколко ученици от ГРЕ "Г. С. Раковски" – Бургас са участвали в гореспоменатото състезание, а  Петър Кънев е класиран на 3-то място възрастова група 18-19г. от 130 участника.

Проектът, който даде възможност за осъществяване на това състезание е разработен и реализиран от сдружение "Макензи", с подкрепата на Община Бургас и генерален  спонсор Фондация " Шанс за децата на България".

Изключителна е и подкрепата, която получихме от Вас и преподавателите в ГРЕ "Г. С. Раковски" – Бургас за разпространяване на информацията за състезанието, за което Ви благодарим, като изразяваме специално задоволство от работата си с Нина Патерсън.

Самото състезание включваше онлайн превод от английски на български език и обратно в рамките на 60 мин и си поставя амбициозната цел да се превърне в ежегодно такова .
 В стремежа си да възпитаваме и стимулираме активното търсене на образователни инициативи от страна на българските младежи, се надяваме, че и Вие ще ни подкрепите,  като отчетете постигнатото от Вашите възпитаници по начин, които да привлече вниманието и  на други ученици, проявяващи интерес към превода като позабравен метод за езиково усъвършенстване и които биха се включили следващата година в състезанието.

Gramota_Petar Kanev IMG_3801 IMG_3818 IMG_3823