Поздравителен адрес

Spread the love

 

Уважаема г-жо Патерсън,

 Позволете ми да Ви поздравя за представянето на отбора, ръководен от Вас, в регионалното състезание от десетото, юбилейно издание на Националната викторина на английски език "Образование на бъдещето, организирана от фондация "Дарби" и Консултантска къща за образование в чужбина "Дарби".   

 Тази година състезанията се проведоха във: Варна, Бургас, Хасково, Ловеч, Благоевград  и София. В тях взеха участие ученици от 29 училища от 17 града в България.  Отборите-победители във всеки град си извоюваха правото да се срещнат на финала в гр. София на 15.03.2013г. , за да излъчат националният победител в надпреварата.

 От мое име и от името на целия екип бих искала чрез Вас още веднъж да изпратя нашите комплименти на: Петър Кънев, Стефан Данев, Станислава Стоянова и Стела Бачийска. Очакваме ги на финала в София и Ви желаем успех! Повече подробности за състезанието ще получите в средата на януари 2013г.

За нас ще бъде удоволствие да продължим нашето сътрудничество и занапред и да бъдем полезни както на Вас, така и на учениците Ви. Като преподавател по английски език, бихме искали да представим на Вашето внимание възможностите за летни езикови ваканции в чужбина.  Всеки учител, който събере 5 човека за езикова ваканция (при група от минимум 10 човека) може да замине с тях като групов ръководител. Моля, пишете ни ако се интересувате от тази възможност, за да Ви изпратим допълнителни материали и информация.

 Ние ценим високо Вашето мнение и водени от желанието си да се развиваме и ставаме по-добри, ще се радваме също да споделите Вашето мнение, съвети и препоръки за формата и съдържанието на състезанието, неговата организация и провеждане.

 П.С. Всички снимки от състезанието, както и крайното класиране, са качени на: www.quizshow.dir.bg

14.12.2012г.                                                                С уважение,

                                                                                                  Бистра Илиева

 Управител на

Консултантска къща "Дарби" и фондация "Дарби"