Ден на благодарността в ГРЕ „Г. С. Раковски”

Spread the love

По случай Деня на християнското семейство, 21 ноември, и Деня на благодарността, 22 ноември, МО по английски, съвместно с Ученическия съвет и клуб Училищни медии, организира следните събития:

  1. Състезание за най-благодарен клас: класът, изпратил най-много благодарствени картички, печели награда.  Кутията е до портиера на партера. Картички търсете при учителите по английски език до 21 ноември включително.
  2. Най-дългата гирлянда на благодарността – нека всеки да изреже листо от картон, да напише за какво е благодарен и с помощта на учителите по английски език всеки клас да направи своя гирлянда, с която да украсим училището в деня на празника.
  3. Тематична кулинарна изложба на 22 ноември – във фоайето на първи етаж. Всеки, който иска да направи празника по-вкусен, може да участва. (Рецепти за Деня на благодарността – Google знае)
  4. Състезание на английски език: Какво знаем за Деня на благодарността? 12:15 часа в Залата за тържества. Участва клуб Училищни медии и представители от всички випуски.

Очакваме да бъдете активни! Тези празници са идеална възможност за всички нас да се замислим колко много неща и хора околo нас ни правят истински щастливи, колко лесно е да изразим нашата признателност към тях и  да бъдем по-толерантни един към друг.

От организаторите